BallooHoeve logo

De Balloohoeve is van oorsprong een agrarisch bedrijf. Het bedrijf is van hobby uitgegroeid naar een middel groot bedrijf met verbreding in akkerbouw, natuurbeheer, zorg en recreatie.

  Ga naar de webiste  


 

 Markeruiters

Op een unieke plek in de bosrijke omgeving van Rolde, ligt de bescheiden maar gezellige accommodatie van de Markeruiters. Bij deze ponyclub en rijvereniging kunt U terecht voor paardrijlessen (met eigen pony of paard), (onderlinge) wedstrijden en gezellige activiteiten!

Wil je meer weten, lees dan verder op deze website of neem contact op met onze voorzitter Liesbet Nijboer.

Tevens is het ten alle tijden mogelijk je aan te melden voor een proefles, voor zowel spring, dressuur als bixielessen.

Hopelijk tot ziens bij de Markeruiters!

  Ga naar de webiste  


 

 DriesRolde logo

Of het nu gaat om gas, water, cv, elektra, sanitair, zonne-energie of dak- en zinkwerken, kwaliteit staat bij ons altijd hoog in het vaandel. We hebben de kennis én expertise voor elke klus en voorzien onze installaties van het juiste onderhoud. Zo waarborgen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons werk.

  Ga naar de webiste  


 

 HetDrentseLandschap

Stichting Het Drentse Landschap zet zich in voor de bescherming van de natuur en het erfgoed in Drenthe. Ze is Het Drentse Landschap is in 1934 opgericht. De stichting heeft de zorg over ruim 8500 hectare natuur, ruim 270 gebouwen, 22 hunebedden en vele archeologische objecten, zoals grafheuvels.

  Ga naar de webiste  


 

ZadelBoer

Wat leuk dat jullie op mijn pagina kijken. Neem gerust eens vrijblijvend contact op wanneer je vragen hebt over je zadel, hoofdstel of als je dekens wilt laten wassen/ repareren. Gratis haal en breng service..! Graag hoor ik wat je ervan vond, laat dan gerust een berichtje achter of een recensie..

  Ga naar de webiste  


 

 LOGO Taxi Dorenbos 2016

op de site van Taxi Dorenbos b.v. Eén van de bedrijven met het mooiste wagenpark is nu ook één van de bedrijven met de best betaalbare service! Taxi Dorenbos b.v. is een gespecialiseerd personenvervoerbedrijf dat operationeel is in Noord Nederland vanuit de plaatsen Groningen, Assen en Emmen. Taxi Dorenbos b.v.

  Ga naar de webiste  


 

 PaardenKliniekAAHUNZE

Paardenkliniek Aa & Hunze is gevestigd in het mooie Drentse Schoonloo en bestaat uit een enthousiast, ervaren team van dierenartsen en assistentes.

Onze dierenartsen zijn uitsluitend gespecialiseerd in paard.

Wij streven naar uiterste perfectie betreft de behandeling van uw paard.

Wij staan 24/7 voor u klaar!

  Ga naar de webiste  


 

 mcv logo vag

MCV is een full service mechanisatiebedrijf, gespecialiseerd verkoop en onderhoud van tractoren en landbouwmachines. Met vestigingen in Valthermond en Assen vertegenwoordigt MCV in de provincies Drenthe en een deel van Groningen en Friesland een compleet pakket aan top merken als Case IH, Steyr, Valtra, Kverneland, JCB, Krone, Fella, Vredo, Shibaura en Kränzle.

  Ga naar de webiste  


 

 Unive

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook voor de mensen om u heen. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. In de regio zitten we nog steeds. En daar blijven we ook.

  Ga naar de webiste  


 

 Houthandel Drent 200x100

Houthandel en Boomzagerij Drent uit Assen. Wij zijn gevestigd aan de Hoofdvaartsweg 164 in Assen en wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren een grote verscheidenheid aan hout en tuinartikelen. Op onze website vindt u alle informatie, tevens kunt u onder Links onze meest recente prijslijst downloaden.

  Ga naar de webiste  


 

 RDV spandoek 3000x1500mm rev1

FEESTEN MAAR!
U heeft binnenkort een feestje en heeft daarvoor iets ludieks nodig of gewoon feestbenodigdheden? Wij verhuren onder andere opblaasfiguren en feestbenodigdheden zoals een Sara & Abraham, een baby, springkussens, statafels, bierbanken, partytenten en nog veel meer...

  Ga naar de webiste  


 

 Udding

Mijn naam is Erjan Udding, 46 jaar jong en ik ben samen met mijn vrouw Richtje eigenaar van Udding Diervoeders. Na mijn diensttijd ben ik in 1989 begonnen als filiaalvervanger bij CLM in Meppel.
In 1991 werd ik filiaalhouder in mijn woonplaats Hooghalen.

Wegens een fusie bij de CLM/ACM kon ik het bedrijf overnemen en ben als zelfstandige verder gegaan. Mijn bedrijf is in de loop der jaren aardig uitgebreid door overname van andere bedrijven zoals Snippe uit Assen, Smeenge uit Loon en CB Diervoeders uit Bronneger.......

  Ga naar de webiste  


 

Silex

Silex meubelmakerij is een jong en passievol bedrijf dat zich richt op het vervaardigen van op maat gemaakt meubilair als tafels, kasten en badmeubels. Naast meubilair worden complete keukens geproduceerd, inclusief apparatuur en afwerking naar wens. Ook overige houtproducten worden naar wens vervaardigd.
Naast de meubelmakerij is Silex sinds kort dealer geworden van wellness producten als jacuzzi's, sauna's, stoomcabine's en zwembaden. In combinatie met de meubelmakerij worden complete maatwerken geproduceerd en geplaatst. In de showroom in Balloo staan verschillende types en modellen opgesteld.

  Ga naar de webiste  


 

 LiquiHorse

LiquiHorse zijn complete, vloeibare mineralen en vitaminen mixen voor paarden.
De mineralen en vitaminen zijn reeds in oplossing en kunnen direct door het paard worden benut. Omdat de mineralen in ion vorm zijn worden ze zeer goed opgenomen. De mineralen zijn eigenlijk voorverteerd en daardoor direct en volledig beschikbaar voor je paard.

  Ga naar de webiste  


 

 Paasman

Bedrijf. Bouw- en Klussenbedrijf Paasman Nijlanden 5 9414 AR Hooghalen. Contact. Naam Koert Paasman Telefoon 0593-562032. Mobiel 06-57343986

  Ga naar de webiste  


 

 AliensBoeketerie

Alien's Boeketterie in het Drentse Rolde is uw adres voor bloemen, boeketten, bruidswerk en grafwerk.
Eigen bezorgdienst voor de nabije regio.

  Ga naar de webiste  


 

 Hoefsmederij Frank Jippes 200x100

Hoefsmederij Frank Jippes


 

 Hyscon

Hyscon is dé serviceorganisatie voor hygiëne in sanitaire ruimtes en keukens. Vanuit 11 zelfstandige vestigingen in Nederland verrichten wij onze services en leveringen aan ruim 7.000 bedrijven en instellingen.

  Ga naar de webiste  


 

 Bakkerij pots

Echte Bakker Pots staat als Echte Bakker garant voor producten van hoog niveau. Wij leveren dagelijks ovenvers brood waarin wij de ambachtelijke kwaliteit en regionale specialiteiten met de voordelen van een professionele organisatie combineren.

  Ga naar de webiste  


 

 Vreugdenhil Vooraluwgroen 2835x1134

Vreugdenhil – Voor al uw groen – is gevestigd in Eldersloo in Drenthe vlak bij Assen en Rolde. Wij kweken een groot assortiment tuinplanten. Al onze planten worden duurzaam (biologisch) gekweekt, dit wil zeggen dat wij GEEN bestrijdingsmiddelen en chemische kunstmest gebruiken. In ons groencentrum/tuincentrum bieden wij een groot assortiment bomen, coniferen, één jarige planten, fruitbomen, grassen, groenteplanten (in het seizoen), heide, heesters, klein fruit, rozen, potten, plantenbakken, tuinbemesting en diverse soorten aanplantgronden aan.

  Ga naar de webiste  


 

 ManegeNijend 200x75

Het Fjordenpaardencentrum is een gezellige "kleinschalige" manege van de familie Reinders-Grit in het Drentse zanddorp Anderen op de Hondsrug.

De manege is ontstaan uit de grote liefde voor de werklustige Fjordenpaarden en de vraag naar paardrijlessen in deze omgeving..........

  Ga naar de webiste  


 

 Belgafietsen

Kwaliteit, service, vakmanschap en oprechte aandacht voor onze klanten vinden wij belangrijk. En dat vinden we al bijna 40 jaar! Dat onze klanten dit weten te waarderen zien we onder andere terug in de steeds groter wordende groep vaste klanten en het grote aantal nieuwe klanten dat we de afgelopen jaren hebben mogen begroeten. We investeren voortdurend in uitgebreide kennis op fietsgebied en volgen de ontwikkelingen op de voet, zodat we je altijd actueel breed en diep assortiment kunnen aanbieden.

  Ga naar de webiste  


 

 RietdekkerHarms

Rietdekkersbedrijf Harms is al meer dan 30 jaar actief in het leggen van rieten daken. Of het nu gaat om het rietdekken van een boerderij of een villa, wij kunnen het voor u verzorgen. Ook kleinschalige klussen zoals het rietdekken van tuinhuisjes, verbouwingen en het onderhoud van het rieten dak behoren tot onze werkzaamheden.

Het meedenken, adviezen geven en zoeken naar een goede en creatieve oplossing bij verbouwingen, renovaties en nieuwbouw projecten staat bij ons hoog in het vaandel. Ervaring heeft geleerd dat goed overleg tussen rietdekker en klant tot een mooi en goed eindresultaat leidt.

Het vrijblijvend bijwonen van bouwvergaderingen en overleg met de architect rekenen wij - indien de klant dat wenst - ook tot onze taak.

  Ga naar de webiste  


 

 SolarFence logo

Wij zijn Alet de Hoop en Alfred Mulder en zijn sinds dit voorjaar gestart met ons bedrijf in elektrische afrasteringen. Alfred heeft jaren gewerkt voor Gallagher Europe in Groningen en heeft daarmee veel kennis en (vooral) ervaring op gedaan met elektrische afrasteringen. In combinatie met praktisch en oplossingsgericht meedenken is er geen uitdaging te groot.

Specialiteiten zijn het adviseren en monteren van permanent kabel (ook wel equiwire genoemd) en toepassingen met 12 Volt zonnepaneel systemen voor schrikdraad apparaten en stalverlichting waar geen lichtnet aanwezig is.
Met de ervaring die Alet opgedaan heeft bij Landschapsbeheer Drenthe kunnen we ook meedenken over de inrichting van het perceel en de landschappelijke inpassing van een raster.

  Ga naar de webiste  


 

 Logo Reinders

Voordat wij beginnen met de werkzaamheden komen wij altijd persoonlijk bij u langs. Dit doen we om alles nog een keer goed na te kunnen meten en een goede inventarisatie te maken van uw wensen. Tijdens de werkzaamheden heeft u altijd 1 vast aanspreekpunt.

Na onze werkzaamheden laten wij uw huis natuurlijk weer netjes achter, zodat u kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Wilt u meer informatie, of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Ga naar de webiste  


 

 DrentheSignaal 200x100

Drenthe Signaal is een administratie- en adviesbureau voor de agrarische sector, het MKB en de particulier. Middels de jarenlange kennis, ervaring en een groot inlevingsvermogen is Drenthe Signaal in staat de klanten een realistisch en persoonlijk advies te geven, met als doel de klant prettig te laten ondernemen. Empathie, verantwoordelijkheid, betrokkenheid en enthousiasme zijn de kernwaarden van Drenthe Signaal.

  Ga naar de webiste  


 

 MT logo groot

Bent u particulier, ZZP-er of heeft u een eenmanszaak, een maatschap of een Vof, dan kunt u bij mij terecht! Ook bestuursleden van stichtingen of verenigingen kunnen mij benaderen voor hulp bij het voeren van de administratie of overige werkzaamheden.
Daarnaast kan ik interimwerkzaamheden verrichten, in geval van drukte of ziekte binnen uw bedrijf.
Heeft u vragen, aarzel dan niet contact met me op te nemen. In een persoonlijk gesprek licht ik graag de mogelijkheden en voorwaarden toe!

  Ga naar de webiste  


 

 Logo Coop Barelds Rolde

Coop staat voor dichtbij, lekker en goedcoop. Daarmee onderscheiden we ons van andere supermarkten en daardoor komen klanten graag bij Coop. Daarnaast weten wij uit ervaring: samen maak je ’t verschil!

  Ga naar de webiste  


 

 logo combi drain

Onze vakmannen bieden een complete service aan drainage. Waterafvoer van akkers, bouwpercelen en diverse kleinere terreinen is hier in goede handen. Met zelfgebouwde of aangepaste machines pakken we elke klus efficiënt aan.

  Ga naar de webiste  


 

Kuhn logo All-Round in Verbouw en Renovatie [ particulier en zakelijk]
Bijna alles; vraag referentie/foto's 
Bij een organisatie voor particuliere markt -Casius-heb ik als cijfer gemiddelde beoordeling een 8,5
Ook op verzoek vakantiehuizen in buitenland

  Ga naar de webiste  


 

 INHout

INHOUT is een meubelmakerij, gevestigd in Rolde (Drenthe), waar al ruim 40 jaar meubels en interieurs op maat gemaakt worden. Wij zijn een familiebedrijf en hechten veel waarde aan een persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. De door ons gemaakte producten zijn altijd maatwerk. Wij vertalen de ideeën en wensen van een opdrachtgever graag in een mooi ontwerp en eindproduct.

  Ga naar de webiste  


 

 BOERMARKE - BALLOO

De Drentse Boermarken zijn eind 2016 door het Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland geplaatst op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland.Een waardering voor deze in de middeleeuwen ontstane en nog steeds zeer actieve organisatie op het Drentse Platteland.


 

 HavikAutos

Altijd de mooiste occasions voor de beste prijs. Gecertificeerd occasion dealer. Beste deal garantie. Erkend merkdealer. Altijd dichtbij. Altijd een ruim aanbod. Modellen: ADAM, Agila, Astra, Combo, Corsa, Crossland X, Grandland X, Insignia, KARL, Mokka X.

  Ga naar de webiste  


 

 visitekaartje DNB installatietechniek René de Weerd. info @ dnb-installatietechniek.nl. HOME. Contact: DNB-Installatietechniek. René de Weerd. Oosterveld 4. 9451GX, Rolde (Dr). 06-82177091.

  Ga naar de webiste  


 

 Lobaco 200x75

LOBACO....Persen van kleine pakken

  Ga naar de webiste  


 

 logo optimus beveiligingstechniek RGB

Optimus brandbeveiliging is een jong en dynamisch bedrijf en heeft zich gespecialiseerd in brandbeveiliging en brandpreventie. Met onze 24/7 uurs service staan wij altijd voor u klaar met ons totaal assortiment aan brandbeveiliging en brandbestrijdingsmiddelen.

  Ga naar de webiste  


 

 ToertochtDrenthe

Voel je haren wapperen in de wind, snuif de geur van bos en heide op en hoor ondertussen de motor van je buggy karakteristiek pruttelen. Over oude Drenthse weggetjes voert de buggy je weg van de dagelijkse hectiek, naar een dag vol ontspanning en rust. Welkom bij Toertocht Drenthe!

  Ga naar de webiste  


 

 Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

  Ga naar de webiste  


 

 Braamskamp keurslager

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

  Ga naar de webiste  


 

 DekkerVerhuur

Gereedschap en machines huren bij Dekker Verhuur. Direct reserveren van alle verhuur machines en gereedschappen.

  Ga naar de webiste  


 

 TopGazon

Graszoden kopen? Eenvoudig online uw graszodenprijs berekenen kan hier!
Nieuwe graszoden kopen? Goedkope, kant en klare graszoden en grasmatten! Snel in uw tuin een nieuw gazon.

  Ga naar de webiste